van der windt verpakkingen
Paardekooper Group rondt overname Van der Windt Group af PACOMBI GROUP.
Tot Van der Windt Group behoren Van der Windt Verpakking B.V. Honselersdijk, Olsthoorn Verpakkingen Maasdijk, Naaldwijk en Aalsmeer, Van der Windt Packaging NV België, Van der Windt Packaging Ltd UK en Van der Windt Packaging Ltd Ierland. Paardekooper Group bestaat uit Paardekooper Verpakkingen B.V.
Van der Windt Verpakking BV. Van der Windt Verpakking BV.
Paardekooper Group neemt Van der Windt over.
Grote groep bedrijven. Tot de Van der Windt Group behoren Van der Windt Verpakking BV Honselersdijk, Olsthoorn Verpakkingen Maasdijk, Naaldwijk en Aalsmeer, Van der Windt Packaging België, Van der Windt Packaging Ltd UK en Van der Windt Packaging Ltd Ierland.
Van der Windt Verpakking BV Honselersdijk.
Van der Windt Verpakking BV is gevestigd aan de Nieuweweg 10 in Honselersdijk. Van der Windt Verpakking BV heeft twee bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: Pacombi Horti, gelegen aan de Japanlaan 20 A in Aalsmeer gemeente Aalsmeer. Van der Gugten Verpakkingen, gelegen aan de Bankijkerweg 8 in Rijnsburg gemeente Katwijk.
Vacature Stafmedewerker databeheer bij Van der Windt Verpakking BV in Honselersdijk Intermediair.nl.
PACOMBI GROUP is een van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen, disposables en bedrijfsbenodigdheden in Europa. Binnen PACOMBI GROUP hebben diverse gerenommeerde verpakkingsbedrijven hun krachten gebundeld, elk met hun eigen specialisme. Onze klanten kunnen daarom rekenen op marktconforme prijzen, hoge leverbetrouwbaarheid, ruime keuze en een hoge mate van kwaliteit, kennis, creativiteit en service. Van oudsher zijn we een familiebedrijf; we koesteren dan ook belangrijke familiewaarden. Zo gaan we enthousiast, onderscheidend en daadkrachtig te werk en houden we van eerlijk zakendoen en ondernemen met lef en inzet. Duurzaamheid en een lagere milieu-impact zijn eveneens speerpunten, net als professionaliteit: wat we doen, doen we goed. Van der Windt Verpakking BV maakt onderdeel uit van PACOMBI GROUP.
Van der Windt Verpakking BV Honselersdijk Facebook.
Van der Windt Verpakking BV. De verpakkingen en disposables van Biodore zijn uitstekend geschikt voor andere segmenten. Neem bijvoorbeeld AGF: een natuurlijk product verdient toch een natuurlijke verpakking? Daarom is Biodore dit jaar aanwezig op de Fruit Logistica in Berlijn, dé belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten en fruithandel.
Van der Windt Verpakking verhuist in 2017 naar de Harnaschpolder Nieuwbouwprojecten op Westlanders.nu.
Gezien de hoogte van het nieuwe pand, vijftien meter, zal de totale opslagcapaciteit enorm worden vergroot, van ca. 19.500 pallets momenteel naar ca. De bedrijven lopen voorop in duurzame verpakkingen. Daardoor kunnen afnemers van Van der Windt en Olsthoorn voor veel verpakkingen kiezen uit minder milieu belastende varianten.
Vacatures PACOMBI GROUP.
Logistiek Medewerker, Full-time. Van der Windt Verpakking B.V. Direct solliciteren Meer info. 1 week geleden. Stagiair Logistiek, Full-time. Paardekooper Verpakkingen B.V. Direct solliciteren Meer info. 1 week geleden. Stafmedewerker databeheer, Full-time. Van der Windt Verpakking B.V. Direct solliciteren Meer info.
Van der Windt.
1715, /doos @ 1000 stuks Excl. Koop meer Bespaar meer. Op voorraad 49 producten. Sluiten Verfijn op kenmerk. Terug Toon resultaat. Werken bij Van der Windt. Van der Windt is part of the PACOMBI GROUP. Onthoud mij op deze computer.
Van der Windt Verpakking BV.
Daarom voert de Van der Windt Group, als onderdeel van Paardekooper Van der Windt Group, een actief MVO-beleid. De laatste jaren zijn al veel maatregelen genomen om milieuvriendelijker te ondernemen. Bijvoorbeeld met de introductie van biologisch afbreekbare verpakkingen, de aandacht voor energiebesparing in de bedrijfsprocessen of de introductie van schonere motoren voor de eigen vrachtwagens.

Contacteer ons

Resultaten voor van der windt verpakkingen