hordijk verpakkingen
Hordijk verpakkingen.
Dat maakt Hordijk Verpakkingen sinds jaar en dag tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein. Hordijk Verpakkingen Zaandam 31 075 653 63 53 Zevenhuizen 31 0180 450666 Hordijk Verpakkingen is onderdeel van de Hordijk Groep.
Vacatures bij HordijkVerpakkingsindustrieZaandamBV NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij HordijkVerpakkingsindustrieZaandamBV. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij HordijkVerpakkingsindustrieZaandamBV?
Hordijk Spuitgiet Verpakkingen B.V. in Zevenhuizen Zuid-Holland Kunststof producten Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Hordijk Spuitgiet Verpakkingen. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Geef als eerste een beoordeling aan Hordijk Spuitgiet Verpakkingen B.V. in Zevenhuizen Zuid-Holland. Gerelateerde bedrijven Hordijk Spuitgiet Verpakkingen B.V. De Beuk 2. 2761TX Zevenhuizen Zuid-Holland.
Hordijk Verpakkingen Bedrijfsfilm Thermovormen_ YouTube.
Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. KIDV op bezoek bij Hordijk Verpakkingen Duration: 244. Kennisinstituut Duurzaam Verpakken 358 views. Hordijk Verpakkingen Bedrijfsfilm Spuitgieten en extrusieblazen Duration: 354. Hordijk Verpakkingen 4 views. Batelaan thermovormen Duration: 524.
Hordijk biedt voor veel branches een breed scala aan EPS producten Hordijk EPS.
Het hele proces van het opblazen van de parels tot de productie met Airpop R EPS machines is gefilmd. Het resultaat is een Lees meer. Meer nieuws lezen over Hordijk EPS? Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten bv Delft 31 015 251 11 51. Hordijk EPS Verpakkingen en Isolatieproducten is onderdeel van de Hordijk Groep.

Hordijk levert ook verpakkingen die gedeeltelijk gemaakt zijn uit biobased materiaal. Doelstelling is om de cirkel te sluiten: het inzetten van biobased materialen voor verpakkingen, deze na gebruik inzamelen, recyclen en weer te gebruiken voor de productie van nieuwe voedselveilige verpakkingen.
Waarom de verpakkingen van het Nederlandse Hordijk ook bij jou in de kast liggen.
Ceo Eric Liebers: Het is de verdienste van mijn voorganger Ab Hordijk geweest dat hij het bedrijf heeft weten om te vormen tot een groeiende, toonaangevende speler op het gebied van kunststof verpakkingen. Daarbij gaat het hoofdzakelijk om verpakkingen voor de foodindustrie; onze roots in de tuinbouwsector zijn dus nog altijd duidelijk zichtbaar.

Contacteer ons

Op zoek naar hordijk verpakkingen?