plastic verpakkingen
Stop onnodige plastic verpakkingen in de supermarkt Petities.nl.
De hoeveelheid plastic afval die hiermee mede geproduceerd wordt heeft enorme negatieve gevolgen voor het milieu. Dat er een einde moet komen aan onnodige plastic verpakkingen in de Nederlandse supermarkten. Met name groente en fruit is vaak onnodig verpakt in plastic.
Groothandel in Plastic Flessen, plastic Potjes, Kunststof Emmers en Jerrycans Nipak.nl.
Als groothandel en distributeur in kunststof verpakkingsmaterialen leveren wij al meer dan 50 jaar een groot aantal standaard verpakkingen zoals flessen, potten, jerrycans en emmers. Al deze producten zijn te voorzien van een groot aantal verschillende sluitingen en meestal uit voorraad leverbaar.
Plus stopt met zwart plastic verpakkingen vanuit milieuoverwegingen.
15 mrt nieuws. Plus stopt met zwart plastic verpakkingen. UTRECHT Plus stopt met het gebruik van zwarte kunststof verpakkingen omdat deze in de praktijk niet zijn te recyclen. Het stoppen met verpakkingen van zwarte kunststof is de eerste stap in het streven de milieu-impact van verpakkingen van huismerkproducten terug te dringen.
Plastic verpakkingen van absolute topkwaliteit Rajapack.
Plastic verpakkingen op maat. Wilt u plastic verpakkingen die u zelf op maat kunt maken? Kies dan voor buisfolie en thermolasapparaten, of voor krimpfolie en krimpmachines: deze folies sluit u perfect om vrijwel elk product heen. Extra beschermende plastic verpakkingen.
Wat kan ik doen met plastic verpakkingen? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Het komt ook voor dat de gemeente plastic en kunststof verpakkingen bij u thuis laat ophalen. Er zijn ook gemeenten die het plastic achteraf uit het restafval halen. Hoe het bij u is geregeld, hangt af van het inzamelsysteem van uw gemeente.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
Beleid plastic verpakkingen.
Deze verpakkingen belasten het milieu niet en zijn na ongeveer acht weken volledig gecomposteerd. Deze verpakkingen worden voor veel van de producten van het Ekoplaza-merk gebruikt, zoals verschillende soorten noten, rijst en gedroogde bonen. Sinds deze verpakkingen in 2013 zijn doorgevoerd, heeft dit al tot een enorme besparing van plastic gezorgd!
Plastic vs papieren verpakkingsmateriaal: de voor en nadelen Zakkendiscount.
Papieren verpakkingen zijn over het algemeen goedkoper dan plastic verpakkingen voor het verpakken van hetzelfde product. Een bijkomend voordeel is dat de goedkope look feel van papier verleden tijd is. Men lijkt papier als verpakkingsmateriaal door de duurzame trend meer te waarderen dan plastic.
Wat gebeurt er met ons plastic verpakkingsafval?
Om hoeveel plastic verpakkingsmateriaal gaat het eigenlijk? In totaal komt er jaarlijks tussen de 450 en 475 miljoen kilogram plastic kton verpakkingsmateriaal op de Nederlandse markt. Per persoon gebruiken we gemiddeld zon 28 kilo plastic verpakkingen per jaar. Dat is ongeveer evenveel als in Belgiƫ.
KIVO Plastic Verpakkingen dunnere plastics voor het milieu.
KIVO Plastic Verpakkingen dunnere plastics voor het milieu. In het bedrijf KIVO Plastic Verpakkingen is MVO verankerd. Zo reduceert KIVO de dikte van hun plastics met 25% tot 40% voor zowel zware zakken als de krimpfolies. Minder kilos inzetten is goed voor het milieu en levert een besparing op voor de klant en de keten, legt Evert Smit uit, Innovation Manager bij KIVO.

Contacteer ons

Zoeken naar plastic verpakkingen