bvp verpakkingen
Bvp Verpakkingen Bv Dordrecht 3316 KH Dordrecht, Olivijn 600, KVK NUMMER 24098069. Kompass Professionnel.
Zuid-Holland Dordrecht BVP Verpakkingen BV. Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. BVP Verpakkingen BV. 3316 KH DORDRECHT. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien.
BVP Verpakkingen.
Home Companies BVP Verpakkingen. Olivijn 600 Kill III, 3316 KH Dordrecht. phone: 31 78 652 40 60. fax: 31 78 652 40 99. BVP Verpakkingen delivers packaging materials for each segment. We deliver from stock, and also develop custom made packaging materials.
BVP Verpakkingen Microsign Bedrijfssoftware.
Van handdispensers tot en met volledig geautomatiseerde inpaklijnen. Luisterend naar de klanten wil BVP Verpakkingen op betrouwbare wijze kennis en producten leveren. Hierbij profiteren afnemers van de ervaring, voortdurende ontwikkeling van nieuwe innovatieve concepten en toepassingen en de snelle en adequate afhandeling van opdrachten van BVP Verpakkingen.
BVP Verpakkingen B.V. Oozo.nl.
Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel. De besloten vennootschap BVP Verpakkingen B.V. is gevestigd op Olivijn 600 te Dordrecht en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.
Verpakkingen BVP.
Verpakkingen waar iedereen blij van wordt. BVP is specialist in zulke veelbelovende verpakkingen. We leveren zowel gangbare verpakkingen voor kerstpakketten en andere geschenken als unieke en gepersonaliseerde verpakkingen. Daarbij letten we scherp op de eisen die het logistieke proces aan de verpakking stelt.
Nieuwbouw BVP Verpakkingen Dordrecht.
Terug naar overzicht. Nadat het magazijn gedeelte reeds was opgeleverd, is nu het complete bedrijfspand van BVP Verpakkingen opgeleverd. Een 16 meter hoog magazijn, stellingen om de 2 meter, 1 loading dock. Het resultaat: een supervlakke vloer met 3600 palletplaatsen!

Contacteer ons

Resultaten voor bvp verpakkingen