dijkstra verpakkingen
Dijkstra Verpakkingen.
Dijkstra Verpakking is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het leveren van onder meer hoogwaardige PP zakken, PP zakjes, PP folie en ook PP anticondens zakken. Blanco, of bedrukt met uw eigen ontwerp. Op onze site vind u een ruim assortiment aan kunststof verpakkingen.
Dijkstra Vereenigde.
Dijkstra Vereenigde is ruim honderd jaar een begrip. Zij is een betrokken partner met een groot gevoel voor service, kwaliteit en marktbehoeften. Daarom vervult Dijkstra Vereenigde behalve een importeurs en handelsfunctie ook een rol in productontwikkeling, assemblage en specifieke productie.
Dijkstra Verpakking, specialist in PP zakjes en Polypropyleen zakken.
Buiten deze PP zakjes kunt u bij Dijkstra Verpakking ook terecht voor: PP puntzakken, PP microperforatiezakken, Papieren en LDPE draagtassen, Sealbare papieren blokbodemzakjes, Bonbondoosjes, PP verzendenveloppen, Paklijstenveloppen en brievenbusdoosjes. PP zakjes van topkwaliteit. Dijkstra Verpakking richt zich vooral op de verpakkingsgroothandels en grootverbruikers van PP zakjes; in enkel of meerlaagse laminaten.
Dijkstra Verpakking.
De 1 manier om de beste verpakkingsbedrijven te vinden in uw regio. 4817 BR Breda. Dijkstra Verpakking is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het leveren van onder meer hoogwaardige PP zakken, polypropyleen zakjes en ook anticondens plastic zakken. Produceren van standaardverpakkingen. Verkoop van verpakkingen.
Pack Online Dijkstra Plastics levert verpakking voor gezond zaadje van eigen bodem.
We willen het team van de Dutch Quinoa Group dan ook van harte feliciteren met het behalen van de nummer drie positie in de MKB Innovatie Top 100 van 2017. We zijn trots ons verpakkingssteentje te kunnen bijdragen aan dit prachtige Nederlandse product, concludeert Dijkstra Plastics trots. Kijk voor meer informatie op www.rdplastics.nl. Ontwerpen en drukken. Verpakkingen en materialen.
Contact Dijkstra Vereenigde.
U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Tel: 0320 266 100. Dijkstra Vereenigde Zoek. Contact Dijkstra Vereenigde. 31 0 320 266 100. Expeditie: 31 0 320 266 161. Bankverbinding en overige gegevens.
Home Verpakkingsglas.
Als geen ander is Dijkstra Vereenigde thuis in verpakkingsglas. Immers, de oorsprong van ons bedrijf ligt eind negentiende eeuw met de oprichting van Dijkstras Glasindustrie. Ruim honderd jaar later is slechts één ding onveranderd gebleven: onze passie voor verpakkingsglas. Heeft u vragen, opmerkingen, of suggesties voor Dijkstra?
Dijkstra Plastics Haaksbergen Verpakkingscontainers.
Het beleid van Dijkstra Plastics op het gebied van duurzaamheid en milieu verantwoord ondernemen is geschoeid op drie pijlers: economische, ecologische en sociale overwegingen. Als onderdeel van de economische benadering streeft Dijkstra Plastics continu naar een verantwoorde en verstandige corporate governance; een zelfbewust en verstandig bestuur van de onderneming.
Dijkstra Verpakking BV Breda.
Klik hier voor meer bedrijven actief in de branche Groothandel in emballage in deze regio. Paardebijsters 4 a, Breda op Streetview. Dijkstra Verpakking BV is een houdstermaatschappij. Dijkstra Verpakking BV heeft geen andere bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestigingen.

Contacteer ons

Zoeken naar dijkstra verpakkingen