verpakkingen almelo
BCF International Uw verpakkingstoepassing is onze focus.
Promotionele verpakkingen en spellen. BCF International produceert puzzels, spellen, verpakkingsmaterialen en omplakte kartonnen dozen in alle soorten en maten. Sinds de oprichting in 1929 hebben wij een enorme hoeveelheid gespecialiseerde kennis en ervaring opgedaan om al onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. En de klant staat centraal bij BCF. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. We streven er dan ook naar om zoveel mogelijk met u mee te denken en zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Waarom BCF International? Eén van de voornaamste redenen voor u om bij BCF International in te kopen, is dat bijna alles bij ons in eigen huis gebeurt; van conceptontwikkeling tot design, van drukken tot stansen en snijden, van cacheren tot assembleren, van in en verpakken tot vacuümvormen, van puzzels uitbreken tot doos-opzetten. Zelfs het eventueel gewenste kunststof interieur produceren wij zelf. We hebben er de technische faciliteiten voor, dus waarom niet? Voor de onderdelen die we niet zelf kunnen produceren hebben we geclassificeerde toeleveranciers. Wij nemen uw zorg uit handen! We take care of everything for you! BCF International BV. Van Weerden Poelmanweg 2. 7602 PC ALMELO.
HK Plastics The art of packaging.
Al onze containers zijn gemakkelijk te vullen, te stapelen, te vervoeren èn gebruiksvriendelijk te hanteren. In onze moderne productiefaciliteit in Almelo werken we volgens de hoogste kwaliteitseisen en zijn we met innovatieve oplossingen klaar voor de uitdagingen van vandaag en morgen.
Welkom Zalpak-Straatman.
specialist in gezichtsbepalende kartonnen verpakkingen. T: 31 0546 82 27 55 Neem contact op. CREATORS IN PACKAGING. Zalpak Straatman is een begrip in de Nederlandse kartonnage industrie en specialist op het gebied van conische taps-geplakte verpakkingen, vouwkartonnage en industriële en consumentenverpakkingen.
PACKcenter Almelo PACKcenter.
Windmolen 5, Almelo. In dit PACKcenter waar de vele trouwe klanten van de voormalige bedrijven Hassink en Hospers nog dagelijks hun aankopen doen hangt een professionele, maar vertrouwde sfeer. 7609 NN Almelo. 0546 45 33 77. 0546 45 97 88.
Fawic specialist in Transport boxen transport verpakking.
Speciale verpakking toepassing. Het Fawic modulair systeem is ook in te zetten voor speciale toepassingen. Dit kunnen afwijkende transport verpakkingen zijn, maar wij leveren ook: klimaatkamers, transporttools, aluminium pallets containers, demontabele werkruimtes, wandpanelen, sandwichpanelen, schuimdelen, gebufferde frames en stalen containers.
Vervaardigen Houten kisten, kraten en pallets Arends Houten Embalage.
vervaardigt dan ook alle kist en krat en palletverpakkingen op maat en komt zodoende optimaal tegemoet aan de eisen die door de klant worden gesteld. De verpakkingen worden volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en kennen een grote verscheidenheid.
Veneklaas packaging specialist in verpakkingen en verpakkingsmateriaal.
Bedrijvenpark Twente 419 7602 KM Almelo T. 31 546 575 591 E. Veneklaas Packaging is het adres voor advies, service en kwaliteit in flexibele verpakkingen. Veneklaas Packaging is een dynamische leverancier van zowel bedrukte als onbedrukte flexibele verpakkingen. Veneklaas Packaging heeft door haar jarenlange ervaring en contacten binnen de branche, een brede kennis verworven van de ontwikkeling en productie van verpakkingen en verpakkingsmaterialen, maar ook van productie en verpakkingsprocessen bij de klant.
Eggink verpakkingen Dé groothandel voor verpakkingsmateriaal.
Ideal Bancontact Giropay Maestro Paypal Mastercard visa. Eggink verpakkingen is dé groothandel in verpakkingen en meer. Eggink verpakkingen is dé groothandel in verpakkingen en meer. Vanuit onze magazijnen in Enschede en Winterswijk kunnen we direct diverse verpakkingsmaterialen uit voorraad leveren.
Verpakkingen Almelo SPH verpakkingsmateriaal.
dé leverancier van verpakkingen in Almelo en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alle soorten verpakkingen die u kunt bedenken. Daarnaast kunt u uw verpakkingen ook door ons op maat laten maken, zodat u de perfecte dozen voor uw wensen heeft.
Homepage Novapac.
Novapac is al ruim twintig jaar een gerenommeerde producent van thermogevormde kunststof verpakkingen. In onze vestiging op industrieterrein Twente in Almelo vervaardigen wij hoogwaardige trays, bakjes, schalen, deksels en diverse soorten blisters voor zowel de food-sector als de non food-sector.

Contacteer ons

Zoeken naar verpakkingen almelo