biologisch afbreekbare verpakkingen
Duurzame verpakkingen in grote hoeveelheden kopen bij greenbox.
Biologisch afbreekbare verpakkingen zijn bijzonder van belang voor gourmet fastfood, vegetarische burgers en andere kwalitatief hoogwaarde take away gerechten, waar de klanten dit ook weten te waarderen. Het loont derhalve om uw biologische gerechten te verpakken in milieuvriendelijke verpakkingen voor voedingsmiddelen, die uit natuurlijke grondstoffen worden geproduceerd, zoals bijvoorbeeld verpakkingen van maïszetmeel.
Bio Futura Duurzame Verpakkingen Wegwerpservies Duurzame Verpakkingen Bio Futura.
Bio Futura B.V. Bio Futura is importeur, groothandel en webshop in duurzame disposables en verpakkingen. Als bedrijf geloven wij in duurzaam ondernemen en de kracht van biologisch afbreekbare verpakkingen. Deze verpakkingen worden geleverd aan een breed publiek, zoals restaurants, cateraars, scholen, evenementorganisaties.
mvo-verpakkingen Udea Ondernemend in biologisch.
Het streven is onze private labels te verpakken in biologisch afbreekbare verpakkingen met biologisch afbreekbare etiketten en inkt. Hierin zijn al een paar mooie resultaten behaald. Veel van onze afvulproducten onder het merk Your Organic Nature zijn verpakt in een composteerbare folie.
Biologisch afbreekbare zakken Uniek Verpakkingen.
Uniek Verpakkingen B.V. Biologisch afbreekbare zakken Uniek Verpakkingen. Biologisch afbreekbare zakken van Uniek Verpakkingen. Waarom biologisch afbreekbare zakken? Wilt u werken aan uw MVO beleid met biologisch afbreekbare zakken? Uniek Verpakkingen weet dat biologisch afbreekbare zakken uiteindelijk noodzaak wordt in de verpakkingsindustrie.
Handreiking Biobased en biologisch afbreekbare verpakkingen 2016.
Handreiking Biobased en biologisch afbreekbare verpakkingen 2016. Handreiking van het KIDV met informatie over het weggooien end-of-life fase van biobased en biologisch afbreekbare composteerbare verpakkingsmaterialen. Er bestaat veel verwarring over de end-of-life fase van biobased en/of biologisch afbreekbare composteerbare verpakkingsmaterialen.
Biologisch Afbreekbare Disposables Bioodi.
Sinds 2011 zijn wij als organisatie FSC en PEFC gecertificeerd. Hiermee geven wij een concrete invulling aan ons streven naar het gebruik van zoveel mogelijk duurzame grondstoffen. Wij mogen als organisatie deze logos gebruiken op bijvoorbeeld onze koffiebekers en broodzakken.
Duurzame verpakkingen Bio Futura Duurzame Verpakkingen Wegwerpservies Duurzame Verpakkingen Bio Futura.
Onze duurzame verpakkingen zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke materialen. Al deze materialen worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zijn composteerbaar na gebruik en hebben een minimale impact op onze natuur. Duurzame verpakkingen zijn niet alleen beter voor onze leefomgeving en voor ons milieu, maar zijn ook van hogere kwaliteit dan bijvoorbeeld het doorsnee wegwerpservies.
Die verpakking. Moet dat nu echt? De Laatste Meter.
Na gebruik kan de verpakking bij het GFT afval worden weggegooid. Als voorbeeld van biologisch afbreekbare plastic verpakkingen kan gedacht worden aan bakjes waar champignons, kersen of peterselie in zitten Bio4Pack, 2013. Patrick Gerritsen van Bio4Pack, producent van biologisch-afbreekbare verpakkingen, vindt de term biologisch afbreekbaar ongelukkig gekozen.
Blog Duurzame Verpakkingen Bio Futura.
duurzame verpakkingen duurzaam biologisch afbreekbare verpakkingen bioplastic milieuvriendelijke verpakkingen. Op zoek naar inspiratie? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Bio Futura en ontvang het laatste nieuws op het gebeied van duurzame disposables en verpakkingen. Abonneer u op onze nieuwsbrief.
Sugartray biologisch afbreekbare verpakking voor Foodtruck, festivals en catering.
Scheiden van afval is duurzaam. De grondstoffen waar de verpakkingen van zijn gemaakt komen uit de natuur en keren uiteindelijk naar de natuur terug. Trendy disposables, dus ook nog milieuvriendelijk. Verklein je ecologische voetafdruk met duurzaam ondernemen. Biologisch afbreekbare verpakking voor Foodtruck, festivals en catering.

Contacteer ons

Zoeken naar biologisch afbreekbare verpakkingen