milieuvriendelijke verpakkingen
Plastic verpakking is juist goed voor het milieu TROUW.
Stolk weet niet of er supermarkten zijn die hun klanten voorlichten over het nut van verpakkingen van groente en fruit. Albert" Heijn heeft onlangs juist besloten om zo min mogelijk plastic verpakkingen om groenten en fruit te gebruiken. Klanten kunnen zo beter de hoeveelheid die ze kopen bepalen.
Duurzame verpakkingen disposables voor food drank Conpax.
100% FAIR concept. Milieuvriendelijk verpakkingen disposables. De duurzame verpakkingen van Conpax worden op verschillende aspecten beoordeeld en op het vlak van duurzaamheid actief gepromoot in onze webshop. Van ons totale assortiment is de ecologisch en economisch beste optie het Papstar merk Pure.
Slimme verpakkingen Smilde Natura frituurolie.
0513 639 629. Onze slimme verpakkingen. De verpakkingen van Smilde Natura zijn ontwikkeld voor jouw gebruiksgemak en. zijn milieuvriendelijk en kostenbesparend. Bag-in-Box 15 liter. Karton en plastic. gescheiden af te voeren. met anti-mors tuit. RVS 120 liter. Geen afval meer.
VerpakkingsProfs stopt. LogistiekProfs.
In de vernieuwde strategie onderhoudt Jaarbeurs alleen online platforms in markten waarbij we een live event hebben, zoals de logistieke sector met Logistica, ICT Logistiek en LogistiekProfs. Met het wegvallen van Macropak in 2014 behoort de verpakkingsindustrie niet langer tot een van de markten die Jaarbeurs bedient met live events.
Duurzame verpakkingen O'right' O'right.'
Tea Tree Shampoo 400ml. Oright ontwikkelt verpakkingen die zoveel mogelijk in balans met het milieu zijn. Ons streven is om natuurlijke en composteerbare of herbruikbare verpakkingsmaterialen te gebruiken. Dit heeft tot de volgende verpakkingsconcepten geleid.: Deze milieuvriendelijke verpakking is 100% gemaakt van PLA, dat op natuurlijke wijze uit plantaardig afval wordt gewonnen.
Milieuvriendelijke verpakking kiezen MilieuCentraal.
Milieuvriendelijke verpakking kiezen. Bier in blik of in een statiegeldflesje? Een papieren zakje voor je appels of toch liever plastic? Welke verpakking kies jij als je in de winkel staat? Een product in de winkel kan in allerlei verpakkingen zitten.
Ontdek ons assortiment milieuvriendelijke verpakkingen.
Ontdek ons assortiment milieuvriendelijke verpakkingen! Maak van Rajapack uw milieuvriendelijke partner en zorg samen met ons voor de natuur. Onze engagementen: ons grondstofverbruik verminderen en u milieuvriendelijke verpakkingen aanbieden. De groep Raja is lid van FSC Forest Stewardship Council. Ontdek onze milieuvriendelijke verpakkingen.
Milieuvriendelijke verpakking voor een industrile heater Packaging Development IPS Technology.
Een greep uit ons werk. Milieuvriendelijke verpakking voor een industriele heater. Opdracht: Ontwikkel milieuvriendelijke verpakking voor een industriƫle heater. Oplossing: Een verpakking van zeer selecte en recyclebare materialen, die eenvoudig tot monomaterialen te scheiden zijn. Resultaat: Goedkope en milieuvriendelijke verpakking.
Verpakkingen sorteerbedrijf Gebr. van Liere.
Heeft u specifieke wensen? In overleg kunnen wij ook andere maten en verpakkingen leveren. Bij onze duurzame ui hoort natuurlijk ook een duurzame verpakking. Daarom hebben wij een exclusieve milieuvriendelijke verpakking laten ontwerpen van gerecycled karton in de vorm van een ui.
Programma Beko Verpakkingen op Bakkersvak Bakkers in Bedrijf.
Beko Verpakkingen helpt de banketbakker om lekkernijen te verkopen als cadeautjes. De jammiebox, liefdesdoosjes en thema verpakkingen zijn geschikt voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Koningsdag en nog veel meer feestelijke gelegenheden. Milieuvriendelijke papieren bakvormen. Bakvormen zijn er niet alleen voor taarten, cupcakes of koekjes.

Contacteer ons

Meer resultaten voor milieuvriendelijke verpakkingen