kivo plastic verpakkingen
KIVO Plastic Verpakkingen.
KIVO Plastic Verpakkingen is momenteel één van de grotere producenten van polyethyleen verpakkingsmateriaal in Europa. De hoofdvestiging bevindt zich in Volendam. KIVO brengt een keur aan producten op de markt op basis van LDPE en HDPE in zowel mono als coextrusieuitvoering.
KIVO Plastic Verpakkingen dunnere plastics voor het milieu.
KIVO Plastic Verpakkingen dunnere plastics voor het milieu. In het bedrijf KIVO Plastic Verpakkingen is MVO verankerd. Zo reduceert KIVO de dikte van hun plastics met 25% tot 40% voor zowel zware zakken als de krimpfolies. Minder kilos inzetten is goed voor het milieu en levert een besparing op voor de klant en de keten, legt Evert Smit uit, Innovation Manager bij KIVO.
KIVO Plastic Verpakkingen breekt sponsorcontract open FC Volendam.
04 mei 2016. KIVO Plastic Verpakkingen breekt sponsorcontract open. Tijdens een bezoek van voorzitter Henk Kras en bestuurslid Jan Smit aan de nieuwe vestiging in Kosovo heeft de directie van KIVO aangegeven het sponsorcontract tussentijds te willen verhogen en verlengen.
Kivo Plastic Verpakkingen B.V. in Volendam Kunststof producten Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Kaartweergave Kivo Plastic Verpakkingen B.V. Toon streetview weergave Sluit streetview Geen Streetview aanwezig. Vergroot de kaart. Onze bezoekers over Kivo Plastic Verpakkingen B.V. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Kivo Plastic Verpakkingen B.V.
Kivo Plastic Verpakkingen in Volendam De Telefoongids.
Kivo Plastic Verpakkingen is momenteel één van de grootste producenten van polyethyleen verpakkings-materiaal in Europa. Niet alleen halffabrikaten voor de verwerkende industrie maar ook eindproducten als kleding, stomerij, meubel, autostoelhoezen, zakken aan de rol, brood, vlees, vis, aardappel, groente en fruitzakken, afvalzakken etc.
KIVO Plastic Verpakkingen Volendam YouTube.
Wordt KIVO Plastic Verpakkingen dit jaar op 25 mei tot winnaar uitgeroepen als beste onderneming in. de categorie groot? KIVO Plastic Verpakkingen staat vooraan in verpakken en voorop in kwaliteit. optimale prijskwaliteitverhouding met veel innovatief vermogen. KIVO streeft naar permanente.
Kivo Plastic Verpakkingen BV Volendam.
Wijken in gemeente. Kivo Plastic Verpakkingen BV Dit is mijn bedrijf! Basisgegevens Kamer van Koophandel.: Openbare publicaties over Kivo Plastic Verpakkingen BV. De Kamer van Koophandel heeft recent in de Staatscourant de volgende zeven mededelingen openbaar gepubliceerd over Kivo Plastic Verpakkingen BV.:

Contacteer ons

Resultaten voor kivo plastic verpakkingen